Био Масло от Вечерна Иглика

Латинско (INCI) име: Oenothera Biennis Oil

100% чисто, студено пресовано и годно за консумация масло с лек аромат, извлечено чрез студено пресоване на семената на цветовете на вечерна иглика.

Богато на важни мастни киселини като Омега 6 и Гама Линоленова Киселина (GLA), био маслото от вечена иглика подхранва в дълбочина, запазва еластичността на кожата и спомага за преждевременното й стареене.

Ценено заради леката текстура, маслото от вечерна иглика е предпочитано за изтощена и чувствителна, както и раздразнена кожа, като е подходящо за всеки тип кожа.

Счита се, че благоприятства за изглаждането на фините линии и спомага процесите на регенериране на кожата. Маслото от вечерна иглика се използва и при редица кожни заболявания като екзема, атопичен дерматит и акне.

Био маслото от вечерна иглика се консумира за облекчаване на симптомите на ПМС, стомашно-чревни и уринарни проблеми, намаляване на депресия, раздразнителност, агресия, чувство на безпокойство.

  • Укрепва ноктите.
  • Подхранва изтощената коса.
  • Запазва еластичността на кожата.
  • Спомага при атопичен дерматит, акне и екзема.
  • Облекчава симптомите на ПМС, стомашно-чревни проблеми, раздразнителност и безпокойство.
  • Консумира се с студено. 

Продукти съдържащи масло от ВЕЧЕРНА ИГЛИКА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *