За нас

Място за хора
които купуват по-малко, но по-добро.

Ние, в Handmaids, приготвяме натурална храна за кожата с грижа и любов.

Ръчно и лично, смесваме внимателно подбрани натурални и органични съставки и подготвяме нашите продукти в малки количества, за да са винаги максимално свежи и питателни.


КАКВО ПРАВИМ

Нашите продукти

Набавяме нашите съставки от природата и се стараем те винаги да идват от устойчиви, органични или био-динамични продукти, за да гарантираме благосъстоянието на всички – нашите клиенти, производителите и природата като еко-система. Използваме само най-високо качество етерични масла, билкови екстракти, студени пресовани масла и редица натурални съставки, богати на антиоксиданти, витамини и минерали.

Ние сме против насилието. Естествено, нашите продукти не са тествани върху животни и ние не работим с такива доставчици. Официално сме сертифицирани като фирма без жестокост от PETA (People for the Ethical Treatment of Animals). Всички наши продукти обаче се изпробват широко от нас и нашите приятели и след това се тестват и сертифицират съгласно законодателството на ЕС.

Нашите опаковки са минимални, защото ценим природата.

Ние сме Таня и Мая

Ние сме честни, добросърдечни, трудолюбиви и весели, но всяка по свой начин и с различни темпове. Таня е наистина искрена земна личност, която се разбира много добре с деца и животни. Тя винаги успява да свърши работата и действа адекватно благодарение на голямото си търпение и бодър дух.

Мая с нейните бурни настроения е по-скоро от Луната. Тя се справя с нейните приливи с добро чувство за хумор и заразен смях, наследени от баба й. Тя говори тихо и затова предпочита да общува в писмена форма.

Photo credits: Минко Минев


ДРУГИТЕ ЗА НАС

Ласкателни откъси

Виж какво казват медиите за нас Ето как се чувстват нашите клиенти, какво обичат в нашите продукти и защо ги използват. Потопи се или просто прегледай набързо…


КАК ЗАПОЧНАХМЕ

Нашата история

Цялата история започна като личен проект. Да направим нещо ценно с ръцете си. Водени от идеята, затворени в града, че всеки има право на достъп до природата. Защото ние обичаме града, но повече обичаме да ходим боси. От благодарност за живота. Или просто от любов към лавандула.

Започнахме с лавандуловия балсам. И се оказа прекрасен. Приятели и роднини го пробваха. И тогава племенниците – племенните деца, те са важни. Тогава Маги, която е алергична към почти всичко. И съседката, бореща се с някакво кожно дразнение. Започнахме да получаваме поръчки и да смесваме нови рецепти.

Така че, решихме да отпразнуваме това, което имаме и да предадем добрината. Чисто, българско и ръчно изработено.